Over ons


Administratie en belastingadvies

Administratie- en belastingadvies TET is een kantoor waarbij persoonlijk contact, betrokkenheid en gedrevenheid kernwaarden zijn die u als ondernemer bij ons vindt. Naast een luisterend oor zijn wij altijd gefocust op kansen en oplossingen voor onze klanten, of het nu gaat om fiscale zaken of van bedrijfseconomische aard. Hier vormt een goede administratie de basis.

Onze klantenkring bestaat uit ZZP ondernemers, eenmanszaken, kleine en middelgrote bedrijven in uiteenlopende branches, die zowel nationaal als internationaal werkzaam zijn.

Als ondernemer bent u geïnteresseerd  in resultaten en wilt daarover met een zekere regelmaat op de hoogte gehouden worden. In dat geval bent u bij ons aan het goede adres. Het is ons vak uw inkomsten en uitgaven snel en efficiënt te verwerken en deze naar begrijpelijk taal te vertalen, zodat u kunt inzien waar u staat.

Dus, wanneer u het hele jaar door wilt weten of de zaken goed gaan, is het belangrijk om uw boekhouding op orde te hebben. TET is u daarbij graag van dienst.